Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем при палене

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем при палене

Здравейте колеги.Отново се обръщам към вас знаещите да помогнете .Когато искам да запаля колата трябва да въртя на стартер около 10-15 секунди докато запаля.След това нямя проблем с вървенето но загася ли я например за около 30 минути пак се започва същото .Преди време ми направи така и свалих датчика който е на помпата на двигателя и само го огледах и пак си го поставих и след два дена паленето се оправи само .Имам съмнение че пада налягането но нафтата след помпата към дюзите но налягането е доста голямо и няма как да го замеря в домашни условия .Благодаря ви предварително.

Колега, не си написал каква е колата. Преди време имах подобен проблем и се оказа датчика за оборотите на коляновия вал. При теб може да е друго. За да не гадаем най-добре е да отидеш на диагностика. Успех!

п.п. А нещо по таблото свети ли? Има доста подобни теми.
    Last edited by rossenvn; d.m.y г., 19:21.
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Извинявайте но с проблема си съм забравил да напиша че е 1,9 дизел 1999 г .Ще помоля колегите от Пловдив да споделят за добър сервиз в който мога да я закарам .

Comment

Първоначално публикувано от коков Покажи съобщение
        Извинявайте но с проблема си съм забравил да напиша че е 1,9 дизел 1999 г .Ще помоля колегите от Пловдив да споделят за добър сервиз в който мога да я закарам .
        Звучи ми като на заминаваща си дюза
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
        X